Het Laboratoire THERASCIENCE, dat in 1998 werd opgericht door Dr. Jean-Pierre Agarra, heeft zich tot doel gesteld zijn patiënten een benadering aan te bieden die gebaseerd is op de preventie en ondersteuning van bepaalde gezondheidsproblemen (zwaarlijvigheid, hart- en vaatziekten, stofwisseling, spijsverteringsstelsel, osteo-articulaire, neurodegeneratieve en verouderingsziekten) en risicosituaties (mensen met overgewicht, sportbeoefenaars, zwangere vrouwen, kinderen, adolescenten...). Deze benadering is gericht op fytotherapie en op het herstel van onevenwichtigheden en tekorten aan micro- en macronutriënten.

De producten van het Laboratorium THERASCIENCE worden samengesteld door een multidisciplinair en onafhankelijk wetenschappelijk comité, bestaande uit voedingsdeskundigen, onderzoekers, universiteitsprofessoren, artsen, apothekers en voedingsingenieurs. Dit comité heeft tot taak voor een permanente wetenschappelijke, documentaire en reglementaire follow-up te zorgen, enerzijds om de beschikbare kennis te inventariseren en de meest recente internationale publicaties te analyseren, en anderzijds om rekening te houden met de wijzigingen in de regelgeving die op onze activiteitensector van toepassing zijn.

 

Deze zorgvuldige en constante controle vormt de basis van de expertise van het Laboratoire THERASCIENCE op het gebied van natuurlijke bio-actieve stoffen (resveratrol, glutathion, berberine, enz.), evenals micro- en macronutriënten (vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren, essentiële vetzuren, enz.) Dankzij onze strikte aanpak, onze know-how en het professionalisme van onze teams hebben wij meer dan 500 innoverende voedingssupplementen op de markt kunnen brengen, in de meest biobeschikbare vormen, met synergetische werkingen, die voortdurend verbeterd worden om een optimale doeltreffendheid op uw gezondheid te garanderen.

 

Avenue Blonden 52

4000 Liege

(+32) 4 254 23 03

 

belgium@therascience.com

https://www.therascience.com