-

De Vlaams-Chinese Kamer van Koophandel organiseert een Masterclass: "Understanding China’s Healthcare sector” in samenwerking met Smart Hub Vlaams-Brabant en Flanders Investment & Trade. De Chinese gezondheidssector maakt een ongekende groei door: China is reeds de tweede grootste markt voor medische apparatuur en farmaceutica en kent ook een enorme groei in gezondheidszorgdiensten. Deze opleiding bestaat uit 6 online sessies en richt zich tot innovatieve bedrijven gespecialiseerd in farma, biotech, medtech en nutritie.

Een reeks van experten zal cruciale onderwerpen behandelen die noodzakelijk zijn om bedrijven voor te bereiden op de Chinese markt. Deze onderwerpen zijn onder andere: opportuniteiten en uitdagingen op de Chinese markt, culturele verschillen, wetgevende informatie en regelgeving, voorbereiding voor deelname aan beurzen, praktijkervaringen van andere bedrijven, financiële steunverlening, alsook pitching en matchmaking sessie met Chinese partners. 

Deze 6-delige online Masterclass zal plaatsvinden tussen 10 en 20 mei 2022. Taal: Engels.

Voor meer informatie en interesse om deel te nemen, kan u terecht bij de Vlaams-Chinese Kamer van Koophandel: info@flanders-china.be en www.flanders-china.be.

Inschrijven kan via deze link: https://flanders-china.glueup.com/event/understanding-chinas-healthcare-market-and-its-evolutions-53435/