-

Save the date! Jaarlijkse Algemene Vergadering be-sup 2025

Beste be-sup leden,

Graag sturen we nu al een SAVE THE DATE voor onze niet te missen jaarlijkse algemene vergadering op dinsdag 18 maart 2025, in de prachtige Salons Waerboom te Groot-Bijgaarden.

Wat kunt u verwachten?

Deze dag staat in het teken van netwerken, kennisdeling en sectorontwikkelingen. We beginnen met een informatieve namiddagsessie waarin u een gedetailleerde update krijgt over onze activiteiten van het afgelopen jaar, evenals belangrijke Europese en Belgische ontwikkelingen die impact hebben op onze sector.

Aansluitend vindt de statutaire algemene vergadering plaats, gevolgd door een plenaire sessie met inspirerende presentaties van zowel nationale als internationale experts. Deze sessies zijn ontworpen om niet alleen informatief te zijn, maar ook om strategische inzichten en nieuwe ideeën te bieden die relevant zijn voor uw praktijk en verdere professionele ontwikkeling.

De dag sluiten we af in stijl met een walking diner. Dit is een uitgelezen kans om te netwerken met collega’s uit de sector, toonaangevende politici, overheidsfunctionarissen en academici. Een perfecte gelegenheid om in een informele setting relaties op te bouwen, ervaringen uit te wisselen en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen.

Praktische details:
Datum:Dinsdag 18 maart 2025
Locatie: Salons Waerboom, Groot-Bijgaarden

Programma:


  - Namiddagsessie: Update activiteiten en overzicht actualiteiten
  - Statutaire algemene vergadering
  - Plenaire sessie met sprekers
  - Walking diner en netwerkmogelijkheden

 

Waarom u dit event niet mag missen?


- Essentiële updates en inzichten in de sector
- Waardevolle netwerkmogelijkheden met sleutelfiguren
- Inspirerende gesprekken die kunnen leiden tot nieuwe kansen

Mis deze belangrijke bijeenkomst niet en noteer nu al 18 maart 2025 in uw agenda! We kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen een succesvolle toekomst voor onze sector te vormgeven.