-

LAST CALL!

Laatste dagen om in te schrijven! De inschrijvingen voor het be-sup #FFS-congres 2023 (18 tot 20 oktober, in Spa) worden bijna afgesloten. Als je erbij wil zijn, moet je dringend registreren. 

‘The place to be’ op 18, 19 en 20 oktober 2023, voor iedereen die de voedingssupplementenindustrie een warm hart toedraagt, wordt dit jaar de stad Spa! In dat ravissante kader organiseert be-sup de 2de editie van haar #FFS/Future of Food Supplements-congres.

Net zoals bij de vorige editie in Brugge, brengen we je dit jaar opnieuw een line-up van boeiende en onderlegde sprekers en bieden we jullie volop gelegenheid tot reflectie en debat over de toekomst van onze industrie. We paren ook het nuttige aan het aangename en planden voor jullie enkele bijzondere networking- en ontspanningsmomenten. In een notendop:  

Dag 1 – Pre-congres-namiddag en -avond
Je kiest voor (1) een historische stadswandeling die je doorheen de mooiste plekken en best bewaarde geheimen van Spa gidst, of (2) voor een inwijding in het golfspel (golfinitiatie), of (3) je meet je met andere ervaren golfers in de 2de ronde van de be-sup Golf Trophy (befaamde Royal Golf Club des Fagnes, 18 holes).
Avondprogramma: welkomst-walking dinner (Pouhon Pierre le Grand).

Dag 2 -  Congressessies 1-3 + galadiner
Sessie 1: Economische context en regulatoire/wetgevende uitdagingen voor voedingssupplementen
Sessie 2: Naar een optimale wettelijke status voor voedingssupplementen
Sessie 3: ‘Targeted’ micronutritie
Special: Masterclass Media Coverage van voedingssupplementen
Avondprogramma: Aperitief en Galadiner

Dag 3 – Congressessies 4-5 + congresconclusies
Sessie 4: Epigenetische perspectieven op gezondheid en nutritie
Sessie 5: Micronutritie en oxidatieve status
Congresconclusies
Facultatieve middaglunch

Onderaan vindt u meer details over het congresprogramma en de tijdlijnen.

Mis deze bijzondere gelegenheid, om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, om optimaal te netwerken, en om uw beschouwingen te delen met anderen, zeker niet. Het aantal congresdeelnemers en hotelkamers is beperkt, dus registreer je je best zo snel mogelijk.  

Klik hier om het online registratieformulier in te vullen.
(Eén formulier per deelnemer. Graag nauwgezet invullen. Breng ons zeker per e-mail (info@be-sup.be) op de hoogte van eventuele wijzigingen).

De be-sup Raad van Bestuur en het be-sup team hopen van harte je te verwelkomen op het #FFS-congres.
See you in Spa!P.S.
Er blijft nog steeds de mogelijkheid uw bedrijf extra in de kijker te zetten door sponsoring van het congres. Bekijk hieronder de be-sup sponsoringpacks.

 

Klik hier om het congresfilmpje te bekijken.

 

Alvast onze hartelijke dank aan de onderstaande sponsoren die hun steun aan be-sup al bevestigden.