Bedankt voor uw deelname en positieve feedback na onze jaarlijkse algemene vergadering in een speciale format dit jaar! Om de sleur van de talrijke teleconferenties en webinars te doorbreken, creëerden we een live-event in een opnamestudio waar een aantal sprekers, corona-proof aanwezig waren. Deelnemers die het verkozen, konden ook op afstand inbellen om hun presentatie te geven. Deze mix werd gesmaakt, zo blijkt uit de vele positieve reacties die we kregen. Bekijk ook onze aftermovie met de mooiste momenten.

Read more

Read more

Read more

Jaarverslag EHPM

EHPM heeft voor het eerst een jaarverslag gepubliceerd. Een zeer interessant en mooi document dat een volledig overzicht van de EHPM-activiteiten in 2020 bevat en de prioriteiten aanduidt voor 2021.

Read more

Read more

BE-SUP VERDEDIGT UW BELANGEN

Hydroxyanthraceen derivaten (HAD)

We wachten nog steeds op de publicatie van de Verordening. Na publicatie zal deze binnen de 20 dagen van kracht worden. Er is nog grote onduidelijkheid over hoe de Verordening zal kunnen worden geïmplementeerd. Heeft u producten die getroffen zijn door deze nieuwe wetgeving, aarzel niet om ons te contacteren voor advies.

Read more

Read more

Groene thee catechines

Geen nieuws te melden. Een volledige update leest u in de bijlage van het be-sup jaarverslag.

Read more

Read more

Read more

Read more

Be-Sup KALENDER

WERKGROEP TECHNICAL & BOTANICALS: 30/03.2021

Deze werkgroep behandelt technische en regulatory dossiers en is, bovendien, de ontmoetingsplaats voor plantenexperten. Neem contact op met be-sup (info@be-sup.be) indien u wenst lid te worden van deze werkgroep.

Read more

Read more

Nutriform Business Days 2021

 

Be-sup is partner van de Nutriform Business Days die jaarlijks doorgaan in het congrespaleis in Saint-Raphael (F). Dit jaar zullen de Nutriform Business Days doorgaan in Saint-Raphael van 1 tot en met 3 juni. Indien u interesse heeft om deel te nemen, laat het ons zeker weten: be-sup is partner van het event en als lid van be-sup geniet u 10% korting met de kortingscode BESUP21. Klik hier om het volledige programma en de praktische informatie te lezen en u in te schrijven.

Read more