Laboratoire Nutergia : 30 jaar onderzoek en expertise in micronutritie

Op initiatief van Claude Lagarde zag Nutergia, apotheker-bioloog, het labo van de Actieve Cellulaire Voeding (Nutrition Cellulaire Active®, NCA), in 1989 het daglicht in Frankrijk. Zijn leidmotief is zo veel mogelijk mensen de kans bieden om via gezonde voeding zorg te dragen voor hun lichaam. Dit NCA-concept slaat al meer dan 20 jaar goed aan bij heel wat gezondheidsprofessionals in België en in verschillende Europese landen (Zwitserland, Luxemburg, Nederland, Italië, Spanje, Portugal, Polen, Armenië…).

Zijn zoon Antoine Lagarde en een heel team gedreven medewerkers zetten het Nutergia-avontuur voort, met hetzelfde engagement en volgens dezelfde ethische principes, in een universum dat zich laat leiden door respect voor de mens en het milieu.

Als ontwerper en fabrikant beheerst Nutergia van A tot Z de fabricage van zijn 80 producten, van de uitwerking van de formules tot de verzending en de commercialisering van de eindproducten, via de verschillende stappen van traceerbaarheid en kwaliteitscontroles.

Nutergia zet als baanbreker in micronutritie talrijke acties rond gezondheidseducatie op touw en reikt opleidingen, workshops, advies en tools aan voor een andere kijk op de gezondheid.

Laboratoire Nutergia

Vectibel Rue de la Science

1400 Nivelles

 

adv@nutergia.be

Laboratoire Nutergia