-

Na het succes van het eerste #FFS Future of Food Supplements Congress in November 2021 in Brugge, organiseert be-sup, op algemeen verzoek, een 2de editie. Noteer nu alvast de datum en de plaats van het gebeuren: 18,19 en 20 oktober 2023 in het mooie kader van Spa. Nog enkele maandjes geduld! Wij kijken er alvast naar uit om verder met onze leden te reflecteren over de toekomst van de voedingssupplementenindustrie.

Een voorsmaakje?

Woensdag 18 oktober 2023

U komt woensdagmiddag naar Spa.

De golftalenten onder ons nemen deel aan de 2de be-sup Golf Trofee.

Zin om te leren golfen? Be-sup biedt u een golfinitiatie aan.

Is golf niets voor u, maar wilt u genieten van de prachtige herfst in Spa? Schrijf u dan in voor de historische wandeling door Spa en  verneem de best bewaarde geheimpjes en sappige anecdotes. 

's Avonds houdt be-sup een gezellige netwerkcocktail om haar leden te verwelkomen op een exclusieve locatie. 

Donderdag 19 oktober 2023

Om 9 uur openen we de inschrijvingen om om 10 uur van start te gaan. 

In de voormiddag schetsen we de economische context en een overzicht van reglementaire en juridische opportuniteiten en bedreigingen. In de namiddag gaan we verder met de reflectie over de toekomst van voedingssupplementen. We zoomen in op challenges op korte, middellange en lange termijn. Daarna volgt een sessie over nutritie: hoe zit het met de eetgewoonten van de gemiddelde consument? Wat is de visie van een beroemde diëtiste, een gespecialiseerde arts en een professor die vindt dat "voeding je medicijn is"?  

's Avonds bent u welkom op ons galadiner.

Vrijdag 20 oktober 2023 (voormiddag)

We sluiten het #FFS congres af met een paar boeiende sprekers die hun deelname al bevestigd hebben: professor Vandenberghe (UA), Professor Cillard en Dr Sc Pincemail.

Na een optionele lunch kan u huiswaarts keren of ... blijven genieten van een gastronomisch herfstweekendje in het mooie Spa.

 

De inschrijvingen worden vóór de zomervakantie geopend, met een rappel bij he begin van het schooljaar.

Wij, de Raad van Bestuur van be-sup en het be-sup team, kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen in Spa!

 

Sponsor worden van hét toonaangevende congres voor voedingssupplementen in België? Dat kan! U kan de packs hieronder bekijken.