-

Ontdek de Toekomst van Voedingssupplementen op het #FFS Congress 2025 in Gent!

Na het daverende succes van de vorige edities in Brugge en Spa, is het met groot enthousiasme dat be-sup de derde editie van het #FFS Future of Food Supplements Congress aankondigt. Dit keer in de historische en schilderachtige stad Gent, van 24 tot 26 september 2025 in het luxueuze Marriott Hotel. Dit jaar is extra speciaal, want we vieren ook ons 35-jarig bestaan met een spectaculaire feesteditie!

Wat staat er op het programma?


Woensdag 24 september:

Start uw congreservaring met een sportieve middag op de golfbaan tijdens onze 3de be-sup golf trofee of kies voor een verrijkende historische wandeling en boottocht door Gent. 's Avonds verwelkomen we u graag op onze gezellige netwerkcocktail.


Donderdag 25 september:

Na de officiële opening duiken we diep in de economische, reglementaire en juridische kaders die onze industrie vormgeven. Later op de dag verkennen we toekomstige uitdagingen en kansen. Sluit de dag af in stijl met ons exclusieve galadiner.


Vrijdag 26 september:

Laat u inspireren door vooraanstaande sprekers uit de academische wereld en sluit het congres af met een optionele lunch, waarna u de kans krijgt om Gent verder te verkennen of thuis de rust op te zoeken.

Vier onze 35ste verjaardag met ons mee!


Niet alleen is dit congres de uitgelezen kans om uw kennis bij te schaven en netwerken uit te breiden, het is ook een viering van be-sup's 35 jaar aan innovatie en leiderschap in de voedingssupplementenindustrie.

 

Inschrijvingen:


De inschrijvingen openen in juni 2025.

 

Sponsormogelijkheden:

Overweegt u om uw merk te verbinden aan het enige toonaangevende congres voor de voedingssupplementenindustrie in België? Er zijn diverse sponsorpakketten beschikbaar die uw zichtbaarheid binnen de branche kunnen vergroten.

 

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de toekomst van voedingssupplementen.

Noteer 24 tot 26 september 2025 in uw agenda en wees erbij in Gent!

Wij, de Raad van Bestuur van be-sup en het hele be-sup team, kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen voor een onvergetelijk en leerzaam evenement. Tot dan!