-

 Uitnodiging be-sup After summer event

Op 22 september organiseert be-sup een netwerkdag voor haar leden. In de namiddag kunnen golf- en geschiedenisliefhebbers intekenen voor 1 van 3 ontspannende activiteiten. ‘s Avonds stellen we je het nieuwe “be-sup 2023” voor, waarna Redpharma een lezing over de weerbaarheid van de markt van de voedingssupplementen zal geven. We sluiten af met een gezellig netwerking walking dinner met livemuziek in Autoworld. Gratis voor be-sup leden!

Namiddag: maak je keuze tussen golf of een historische wandeling

12u30 Golf tournament: the be-sup cup, 18 Holes Stablefort –

Golf 7 Fontaines “Le Château” Braine l’Alleud

Ben je een geoefende golfspeler? Schrijf je dan in voor de be-sup cup. Afspraak om 12u30 in Braine l’Alleud.

Tegen 18u30 word je in Autoworld verwacht voor het avondevent. Er wordt een parkeerplaats vóór Autoworld voor jou voorzien.

15u00 Golfinitiatie

Golf 7 Fontaines “Le Château” Braine l’Alleud

Heb je altijd al willen golfen, maar ben je er nooit toe gekomen? Dan is het nu of nooit! Be-sup biedt je een golfinitiatie aan. Afspraak om 15u in Braine l’Alleud.

Tegen 18u30 word je in Autoworld verwacht voor het avondevent. Er wordt een parkeerplaats vóór Autoworld voor jou voorzien.

15u30 Historische wandeling in Brussel met gids

Benieuwd naar de geschiedenis van Brussel? Een gespecialiseerde gids vertelt ons tijdens een 2 uur durende wandeling een paar geheimpjes over bekende Brusselse monumenten.

De ontmoetingsplaats voor het vertrek van de wandeling is Autoworld, waar de wandeling  ook zal eindigen, zodat je meteen kan aansluiten voor het avondevent.

18u30: Avondevent: lezing en netwerking diner met live muziek

Autoworld

Op onze algemene vergadering stelden we je kort het project “be-sup  2023” voor: we willen voedingssupplementen en onze sector nog efficiënter verdedigen en onze leden een nog betere dienstverlening aanbieden en dit zonder verhoging van het lidgeld. Be-sup neemt een nieuwe start en we stellen onze leden graag onze ambitieuze plannen voor 2023 voor.

Tijdens het 2de deel van de lezing focussen we op de marktevoluties van voedingssupplementen. Na 2 jaren van groei tijdens de covid-epidemie vertoont de economie tekenen van achteruitgang en sommige economen vrezen voor een recessie. De torenhoge inflatie heeft het consumentenvertrouwen aangetast. Heeft de consument voedingssupplementen definitief op zijn boodschappenlijstje gezet en houdt de verkoop stand bij een recessie? Of beschouwt de consument voedingssupplementen als luxeproducten waarop hij moet besparen?  IQVIA, zal ons een duidelijk beeld schetsen van de markt van de voedingssupplementen tijdens de voorbije 2 jaar en zijn prognoses voor de toekomst voorstellen.

Om 20u sluiten we de dag af met een networking walking dinner met sfeervolle livemuziek van Bonney & the Fannies.

Inschrijvingen

Schrijf je in vóór 20/09 door hier te klikken. *Inschrijven voor golf en historische stadswandeling  kan tot ten laatste maandag 12/09. 

Voor de namiddag moet je kiezen tussen:

  • Golf be-sup cup
  • Golfinitiatie
  • Historische wandeling

Voor de avond is er één grote, plenaire sessie in Autoworld.

Opgelet: be-sup biedt deze dag gratis aan om haar leden te bedanken. Uit economische overwegingen zal een no-show fee van 200€ worden toegepast. Dank voor je begrip.