SoliPharma bv is een full service Contract, Development & Manufacturing Organisation (CDMO) die OTC-geneesmiddelen en kwalitatieve, innovatieve hoogwaardige voedingssupplementen produceert in een GMP gecertificeerde faciliteit. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van droge doseringsvormen: capsules, tabletten, granulaten en poeders en het verpakken daarvan in blisters, flacons en sachets.

Door onze jarenlange expertise kunnen we producten ontwikkelen en produceren, die beantwoorden aan uw wensen en behoeften. De basis van onze professionele samenwerking is vertrouwen, ambitie, gedrevenheid en teamwork. Vanuit het kwaliteitsmanagement streven we naar een langdurige relatie met tevreden klanten. Ons doel is om samen met u het beoogde en beste resultaat te bekomen.

Wilt u met ons van gedachten wisselen, brainstormen, een vraagstellen of zoekt u een geschikte partner voor productontwikkeling en productie? Wat ook uw vraagstelling en behoefte ook is, onze experten staan steeds voor u klaar.

SoliPharma.nl

Industrieweg 17

NL-4731 SB Oudenbosch

+31 (0)165 31 56 19

BTW NL808898589B01

 

service@solipharma.nl

www.solipharma.nl