Pranarôm, geboren in 1991, is de specialist in wetenschappelijke aromatherapie en 100% zuivere en biologische etherische oliën. In de loop der jaren heeft de kleine onderneming zich gevestigd als een belangrijke speler op dit gebied en verdeelt nu haar producten die een nooit eerder bereikte kwaliteit hebben naar duizenden verkooppunten.

 

essentiële oliën

In 2016 breidde ze haar vakgebied in de fytotherapie uit met de oprichting van de Inula Groep, die andere natuurlijke therapieën zoals gemmotherapie via het merk HerbalGem of Bach-bloemen van het merk Biofloral samenbrengt. Deze synergie tussen de verschillende natuurlijke oplossingen stelt de Groep in staat de ontwikkeling en de uitwisseling van kennis en therapeutische vereisten op dit gebied te bevorderen.

 

Vandaag de dag is Pranarôm de wereldleider in wetenschappelijke aromatherapie. Haar gezondheids- en wellnessproducten op basis van etherische oliën worden verkocht in bijna 13.000 apotheken en gespecialiseerde winkels en worden geëxporteerd tot in Azië en de Verenigde Staten.

 

essentiële oliën

Pranarôm is een dynamisch bedrijf dat gebaseerd is op het talent van zijn vele medewerkers, van landbouwer tot apotheker. Pranarôm ligt verankerd in de natuur en bevordert en respecteert de prachtige kwaliteiten van aromatische planten bij zoveel mogelijk mensen.

 

Pranarom Herbalgem Biofloral

 

Avenue des Artisans 37

7822 Ghislenghien

068 26 43 64

BE 0430155012

 

pranarom@pranarom.com

http://www.pranarom.com