Creatie, productie en marketing van een compleet gamma 100% natuurlijke, veganistische, zero waste, sociale en Belgische voedingssupplementen onder het merk "ozen.eco".

Het was een ontmoeting tussen twee ondernemers, Pol en David, gedreven door een creatieve wens om een product te ontwikkelen met een veelbelovende toekomst voor de gezondheid van de mensen en hun omgeving, die dit project het leven heeft geschonken.

Het ozen.eco verhaal begint vorm te krijgen met de volgende doelstellingen: een gamma van 100% natuurlijke en veganistische voedingssupplementen aanbieden en daarbij kleine gespecialiseerde tuinbouwers over de hele wereld promoten als echte partners en daarbij kiezen voor een lokale en sociale productie die banen genereert in de sector van de Aangepaste Werkbedrijven . Dit alles via verpakkingen die niet alleen 100% recycleerbaar zijn, maar ook en vooral herbruikbaar!

Teruggeven aan de Aarde wat de Aarde ons geeft is een reflectie waaraan wij inhoud wilden geven ten bate van meer mensen.

De Natuur zorgt voor ons en wij, van nature, zorgen voor haar.

ozen.eco - care by nature

Rue d'Elvaux 17 / R2

4650 Herve

+32 499 23 72 60

BE 0597.652.236

 

pol.wertz@ozen.eco

www.ozen.eco